Award Winning Suburban Family Oasis

Worrigee

  • Project: (Project Category Name)
  • Completion Date: (xxx)
  • Project Budget: (xxx)

This two storey family residence was the winning entry of the Shoalhaven Building Design Award in 2012 for new residence under $400K.

Located in an establishing residential housing estate, a private family oasis was created for a family with teenagers.

The ground floor includes the Master Bedroom suite, home office and main Living area featuring a large galley Kitchen with walk in pantry.

The Living space and Master Bedroom extends seamlessly onto a covered Deck and Swimming Pool area all at the same floor level.

The first floor is a dedicated teenagers retreat with Bedrooms, secondary Living area and Bathroom.

A mixture of materials are used including face brickwork, weatherboard cladding and stacked stone.

The swimming pool is a concrete structure, predominantly above ground to suit the ground floor level and has been privately screened by the tropical landscape.

Some text goes here... Some text goes here... Some text goes here... Some text goes here... Some text goes here...

Client Name

# #